my biggest wish. is just this.

idag bröt jag ett av mina löften.
jag lovade mig själv i vintras.
att jag aldrig mer skulle.
besöka den där förbannade hemsidan.
som ger mig så grov ångest att jag inte vet vilken planet jag kommer ifrån.
arbetsfuckingjävlaförmedlingen.
jag hatar den.
men vad i helvete ska jag göra.
 
jag vill inte ha något av jobben som sidan erbjuder.
jag vill inte. inte någonstans.
det jag vill finns inte där.
det jag vill. är så jävla långt ifrån verkligheten ibland.
som idag.
för er som inte vet. jag vill bli tv-fotograf. jobba med tv-produktion. och pressfoto. och lite sånt. och för att ha ett uns av möjligthet att nå dit, är det enda jag vill just nu att få praktisera och slava som ass. helt ärligt. det är det enda jag vill och önskar. jag ber till Gud varje dag. att det ska bli min tur. att någon ska behöva just mig. jag drömmer om att få gå som lärling hos någon. ha någon som visar. förklarar. hjälper. ha någon som vill hjälpa mig att nå min dröm. nå det jag lever för.
jag tar mig upp ur sängen varje morgon. för att jag hoppas. att det är just denna dag det händer. att någon hör av sig.
jag går till sängs varje kväll. och drömmer mig bort in i sömnen om att det är imorgon. imorgon det händer.
 
men det är så förbannat jävla svårt. jag vägrar säga att det är omöjligt. och att det aldrig kommer gå. men ibland känns det bara som att allt går emot en.
jag har under senaste veckan pratat med projekledare för 10 olika tv-produktioner den senaste veckan. och inte en jävel behöver någon som helst liten extra hjälp. inte någon jävla stans.
luften går liksom ur en lite. hopplösheten kryper sig på. men en dröm. ger man aldrig upp. det händer att jag lägger mig ned. bryter ihop. en stund. men jag reser mig alltid upp igen. för att jag vet. att det är det enda man kan göra. man kan inte ge upp. oavsett hur ont det gör.
 
anledningen till att jag valde och väljer, att leva vidare, är för att jag så gärna vill, få uppleva den dagen, då min dröm blir sann. om den aldrig kommer. kan jag åtminstonde dö med vetskapen, att jag gjort allt jag kunnat. för att nå så långt jag kan. 
 
men som sagt. en del dagar är tyngre. ibland är det svårt att tro. att det kommer gå vägen.
men jag slutar aldrig kämpa.
aldrig.
för jag. jag är stark.
starkare än allt.
 
© dreamer.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

ännu en underbar bild! och ännu ett underbart hoppfullt, men ändå ärligt, inlägg. jag gillar din blogg lite sådär för mycket <3

2013-09-14 | 22:08:06
J. säger:

Förstår precis hur det känns. En av anledningarna till att jag gick ur arbetsförmedlingen. Avskydde att bli tvingad att söka jobb jag visste inte passade mig. Som jag visste skulle få mig att må dåligt. Det var liksom inte värt det. Läser lite kurser nu så jag får lite pengar från csn och söker de jobb jag VILL söka. Vad har du för utbildning? Kanske behövs det bredare för att kunna jobba med det du vill? Finns ju massor med vuxenutbildningar. Kanske kan du gå någon sådan? Finns mycket på distans med om man känner att man inte vill "gå i skolan". Jag hoppas verkligen att du ska få uppnå din dröm. Men försök att sätta upp mindre mål som ska ta dig dit, så blir det kanske enklare och realistiskare för dig att se målet? Kram

2013-09-14 | 22:56:08
ett liv värt att levas säger:

Kunde jag trolla skulle jag fixa åt dig ditt drömjobb!! Du förtjänar verkligen det bästa!!!
*Hang in there*
Blessings//

2013-09-16 | 17:35:12
Bloggadress: http://ettlivvartattlevas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback