4 month. i've been. living. for real.

fyra månader har gått.
fyra månader sedan jag sade tack och adjö.
fyra månader. som varit de bästa. i mitt liv.
 
det har nu alltså gått fyra månader, ca 120 dagar, en tredjedel av året. sedan jag valde att gå vidare. sedan jag sade hejdå till sjukhuset och hejdå till mitt forna liv.
och utan att överdriva. har det varit de absolut bästa dagarna i hela mitt liv. jag kanske klagar lite. eller okej, en hel del, ibland. jag kanske inte visar min egentliga glädje och lycka varje dag. men oavsett det så har dessa månader varit så totalt omvälvande och betydande. och jag har varit med om mer händelser än vad jag varit med om det senaste 7 åren. händelser som kanske inte är av största vikt för andra. men för mig. det har haft en personlig betydelse och jag är evigt tacksam.
 
jag har tagit över 10 000 bilder (okej, fler, orkade inte räkna längre bara), jag har jobbat (okej, skit butiksjobb men ändå), jag har plåtat allsången och sommarkrysset, fått pressack av en världsasnäll människa som förövrigt förändrade mitt liv lite grann, (okej, låter kanske knäppt, kände inte ens mannen då, men ibland betyder bara ett simpelt hej väldigt mycket.), jag har ridit häst, promenerat långa promenader lite överallt i denna stad, jag har rest utomlands, jag har börjat planera en flytt, jag har börjat träna (okej, väldigt väldigt lätt men ändå), jag har återsett människor som betytt mycket i min kamp (bl.a. måns, alexandra rapaport och carolina gynning), jag har börjat måla på riktigt igen, jag har badat, jag har köpt kläder (ja, detta är ovanligt för mig), jag har varit med i tv och jag har paddlat kajak. men störst av allt, jag har haft praktik hos ett tv-produktionsbolag och fått leva min dröm lite och fått lära mig om kameror, produktioner, teknik, ljus och ljud och genom detta har jag också träffat så många otroliga människor som fått mig att våga drömma vidare och våga tro på att det inte är omöjligt att min dröm blir verklighet en vacker dag. och jag har även fått kalla två personer för "mina vänner". och det. det kanske slår allt.
 
 
för mig. är detta stort.
för mig betyder detta så obeskrivligt mycket.
visst. mitt liv har kanske blivit tråkigare i andras ögon, har gått från 8000 läsare/dag till nuvarande 500, men det gör inget.
för jag. jag har det bra ändå.
 
fyra månader. då jag levt. på riktigt. fyra månader. ska bli många. många fler.
för jag älskar. att leva.
 
 
© egoist. ja men visst.
 
 

Kommentarer
Klara säger:

Heja heja! <3

2013-09-08 | 01:50:48
Bloggadress: http://klarissan.webblogg.se
Anonym säger:

nu hade jag laddat upp en en sjujädrans kommentar, men alla ord liksom bara försvann för du tar andan ur mig med dina inlägg!
Bara hjärtan liksom <3

2013-09-08 | 20:20:41
josss. säger:

jag hittade hit i våras och än är jag kvar! du skriver så otroligt bra och tar gudomliga bilder. alltså faller det mig i smaken perfekt. även om jag från första stund sökte någon med liknande symtom (hatar att säga diagnos eller sjukdom) som mig själv att läsa om, så är jag här för att stanna.
jag ser inte längre den så sjukligt smala pillan som jag själv önskar att jag såg ut, jag ser den levnadsglada och som verkar ha en som himla go personlighet. lite lagom galen precis som jag själv!
hoppas du förstår hur jag menar. KRAM!

2013-09-09 | 16:13:59
Bloggadress: http://underligaste.blogg.se
Anonym säger:

Visst kommer det bli fler härliga månader och år!:-) Härligt att läsa detta inlägg! Heja!

2013-09-10 | 08:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback