tomorrow. the start of something new.

så var det söndag igen. egentligen har jag haft rätt dålig koll på dagarna på sistone. helg som vardag liksom. de har flytit ihop och mest bara varit vad de varit. men idag har jag stenkoll. för imorgon är det måndag. måndagen då jag ska börja jobba. knega. på riktigt. inte med mitt eget. inte med något kreativt. inte med foto. film eller konst. nej. imorgon börjar mitt sommarjobb. och det känns jävligt skumt.
jag har inte jobbat så "på riktigt" sen jag vet inte när. men imorgon klockan 07.00 drar det igång. hujedamig säger jag bara. men det är en blandad kompott av känslor. för det finns en viss glädje i att jag äntligen ska få göra något vanligt. att jag ska få lära mig lite om ett verkligt liv igen. samtidigt som jag är lite skakis och nervös. hur gör man egentligen när man jobbar? så känns det faktiskt. att jag kanske inte riktigt kommer hänga med i svängarna. men va fan. jag får testa och göra så gott jag kan. så får det duga helt enkelt. en annan femma är ju att jag faktiskt äntligen kommer få lite stålar. jag har levt på mina föräldrar så länge nu att det känns mer än dags att kunna bli lite mer självförsörjande. inte för att jag skäms eller känner mig bortskämd, nej, det har faktiskt funnit goda anledningar till min icke existerande inkomst. men hey. jag är 22 år. och jag känner att lite egen kosing skulle sitta fint nu.
jag måste ju fan köpa en ny garderob. från topp till tå. och helt ärligt. just nu är det så jävla skönt att växa ur kläder. känna att man går mot ett annat liv. öppnar en ny värld liksom. the world of fashion. jag kan inget om mode och vet noll om trender. men va fan. det löser sig det med. my style is my style. men känslan av att faktiskt kunna och våga ha det jag egentligen vill och känner för.. den känslan är jävligt ball.
 
idag hittade jag dessa brallor. ett par gamla baggyjeans jag köpte på en resa i usa. long time ago. men dom har liksom fått en ny passform á la slim fit och jag tror jag tycker det är rätt schysst de med...
 
 
 
 

Kommentarer
anni säger:

Supersnygg e du:)

2013-06-16 | 18:47:28
Bloggadress: http://alldelesunik.blogspot.com
Millan säger:

Riktigt snygg outfit!

2013-06-17 | 07:02:51
Bloggadress: http://kamomillans.blogg.se
Emilie säger:

Hej Pernilla,
Jag fann dig på Carolina Gynnings instagram för några dagar sedan och blev nyfiken på dig. Hittade till din blogg och har inte kunnat sluta läsa den om jag ska vara ärlig! Jag började längst bak i arkivet och har arbetat mig fram tills idag och jag finner inga ord! Du är helt otrolig, att gå från botten till där du är idag, så otroligt starkt gjort av dig!

Jag önskar dig en fin sommar och all lycka i ditt nya liv :) kram Emilie

2013-06-17 | 10:18:06
Ella säger:

Jag säger som ovan. Har läst och läst och hejat i mitt huvud. Angåeende dina förebilder: Människor som bestämmer vad som är okej och inte kommer alltid finnas, men i allt mindre utsträckning. de som är coola i skolan är sällan de man ser upp till som 25-åring... De kommer inte längre att vinna över dig. Det är du som är modig och dem som följer strömmen. Var stolt! Var stolt över vem du är, vad du skapat, hur du kämpat och över att du litar på din egen smak.

Jag önskar dig den finaste av somrar och att du minns att det även är starkt att visa sig svag. För vi är alla svaga ibland.

2013-06-17 | 12:27:37
Alina & Klara säger:

Sjukt fin blogg du har! Kolla gärna in på våran och kommentera något, skulle betyda sjukt mycket!

2013-06-17 | 12:52:15
Bloggadress: http://www.casp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback