den där inställningen. it's all about it. and i've got it.

© me by me
 
en gång i tiden låg jag på soffan och glodde på top model och drömde mig naivt bort. tänkte att jag kanske, kanske också kunde få bli modell en vacker dag. nu är den drömmen borta. gömd och begraven. för idag har jag hittat en mycket bättre lösning än att slita döden ur mig för en bransch där allt är på låtsas och skeletten härjar. idag, är jag min egen modell. jag är helt enkelt modell för mig själv som fotograf. en jävligt bra kombo det där. jag bestämmer. över allt. perfekt.
det går ju liksom att få till drömmarna. om man bara vill. och är lite öppen för alternativa lösningar.
 
samma sak med jobb. om ingen vill ha mig som anställd, eller assistent eller praktikant eller vad fan som helst. så får jag väl jobba för mig själv. åt mig själv. jag får väl skapa alla de där filmerna jag drömmer om att göra. jag får väl ta alla de där bilderna jag drömmer om att få ta. jag får väl skriva alla böcker och tidingar som jag drömmer om att få skriva. själv. och så en vacker dag kanske det blir min tur. en vacker dag kanske jag är behövd någonstans. men jag har bestämt mig för att inte hänga läpp över att jag inte är där än. utan ta mig i den där förbannade kragen och göra't.
don't dream your dreams. live your dreams.
 
och samma sak gäller även sällskapsbristen och att min umgängeskrets är minimal, om den ens existerar. jag får väl umgås med mig själv så länge. och med mina små materiella goingar. jag menar, en kamera kan väl också funka som bästis. eller penslarna, pennan, blocket och datan lika så. tills den dagen då någon upptäcker att jag är rätt bra som vän också. jag är inte bara ett föredetta psykiskt nervsammanbrott. nej. jag är faktiskt människa också. trevlig. glad. omtänksam. och allt det där. faktiskt. tro't eller ej.
 
så. det handlar jävligt mycket om inställning här i livet.
det har jag lärt mig nu.
och det är en av de viktigaste lärdomarna jag har.
så med dessa, kanske smått pretantiösa ord, säger jag tack och hej för idag.
ciao

Kommentarer
Emma säger:

Du är inte bara en vän, du är en klok sådan också! Ses om några dagar!!!!

2013-06-06 | 02:32:22
Klara säger:

håller med ovanstående! kram

2013-06-06 | 10:11:41
Bloggadress: http://klarissan.webblogg.se
Hanna säger:

Grymt bra skrivet! Så borde alla göra :D

2013-06-06 | 22:12:03
Bloggadress: http://hanzenpanzen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback