brake a nail. kill a heart. cut the scars and get an empty summer.

idag har jag brytit fyra naglar. fått ett x antal skärsår med massa rinnande blod. brytit ryggen (iallafall nästan). fastnat i en hiss. blivit utskrattad och fått utskällning. med andra ord. jag har jobbat. mellan 9 och 16 utan paus. jag vet. det är inte okej. jag sa förra måndagen att det var slut mellan mig och mitt sommarkneg. men vi gjorde en deal. jag fickk ett reducerat (enligt dom. inte alls enligt mig) schema. därför ringde klockan även denna måndag, omänskligt tidigt och jag gjorde mig redo för att på nytt känna mig vanlig och pallra mig till jobbet.
jag kom med inställningen "fan va skoj, lets do this, tjäna kosing och bli sysselsatt" och jag gick med inställningen "skjut-mig-jag-pallar-fan-inte-mer-hur-ska-jag-göra-vad-ska-jag-göra-åh-nej-jag-är-usel-fan-i-helvete"
kanske säger det mesta. kanske inte ska gå in på hur jävla piss jobbigt det var. stressad som fan. trött som fan. sliten som fan. skadad som fan. död för fan.
 
så det var bara att paina sig igenom den en timmes långa färden hem och återigen pränta ner ett jävla ursäktande mail till jobbet. men jag måste. om jag vill leva. cause this work. will kill me. one day.
 
så. jag har haft alla känslor på en och samma gång idag. rädd. ledsen. stolt. stark. svag. allt.
 
jag känner mig svag som inte orkar. jag känner mig besviken för att jag inte är så stark. jag känner mig ledsen för att jag verkligen hade velat jobba. jag känner mig rädd för att få ännu mer skäll och hårda ord. jag känner mig stark som faktiskt vågar säga ifrån. som vågar se till mitt eget bästa. som vågar vara ensam i detta. jag känner mig förrvirrad om framtiden. jag känner mig dum som inte kan fullfölja ett kontrakt och löfte. jag känner mig stark i det svaga.
 
jag kan inte förklara bättre. känslorna. som bara yr runt.
 
nu väntar alltså en arg chef. en tom sommar. och en ensam tjej.
 
men va fan. allt löser sig. så länge man får leva. har jag klarat mig hit kan jag fanimig hantera detta också.
 
 
för att göra detta inlägg något mer glatt får ni se en bild från midsommarafton,
ciao.
© egoistjavisst. gladfan.
 
 

Kommentarer
Klara säger:

Alltså Pillis, du är typ en av de starkaste människor jag känner. Jag beundrar verkligen dig och jag tycker att du gör så klokt i att säga ifrån. Det är inte rimligt att du ska palla med det här slitet nu, du som faktiskt precis var så sjuk att du satt i rullstol. Man kan inte vara superwomen då!
KRAM

2013-06-24 | 21:46:15
Bloggadress: http://attblifri.blogg.se
Julia säger:

Du är så jävla stark som säger ifrån, som prioriterar dig själv. Och det är värt allt!

2013-06-24 | 22:06:56
Bloggadress: http://enrymd.blogg.se
lovisa säger:

Jag gjorde nyligen samma val. Det var rätt val.

2013-06-24 | 23:56:19
Bloggadress: http://vintervindar.blogg.se/
Linnéa säger:

Har nyss börjat läsa din blogg och vill bara säga att jag imponeras av din viljestyrka. Du är fuktig som kämpar och står på dig. Det är modigt att våga välja sig själv i första hand! Ta hand om dig!

2013-06-25 | 19:32:22
Lovisa - en satsande ryttare säger:

Delta gärna i Veckans blogg!
http://therider.horseworld.se/2013/06/26/veckans-blogg-hos-therider-horseworld-se/
Kraam

2013-06-27 | 08:56:42
Bloggadress: http://therider.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback