stop it. just stop it.

det finns alltid en annan sida av solen. visst fan gör de det. allt det goda för väl alltid något negativt med sig.
ja. jag syftar på detta. att ha en blogg. att dela med sig av sitt liv. jag har varit jävligt skonad. från allt vad näthat och mobbing heter.
när jag trodde jag skulle dö i vintras så hörde var och varannan människa av sig. med gulliga kommentarer och peppande ord. det gjorde mig glad. stark. och just det. peppad.
nu undrar jag lite såhär, tror folk att de har rätt att sätta sig på mig nu, bara för att "nu är hon ju inte en tycka synd om tjej längre". för det är ungefär det som sker.
det händer kanske inte sådär jätte ofta, men det händer. att någon bara vill mig illa. bara vill ösa ur skit på mig. och på något vänster, är det dessa kommentarer jag fastnar för. mer än alla de andra. varma och söta orden som också kommer in.
visst fan ska man kunna ta kritik. och allt det där.
tro mig. jag kan ta kritik. jag kan bli nedtryck. jag kan bli mobbad och hatad.
jag kommer inte gå under jorden för det och min värld rasar inte samman.
jag har tillräckligt med vett och styrka för att stå upp mot det.
men jag bara undrar varför. varför några lägger ned sin energi på att läsa här och följa mig på instagram eller vad det nu är, bara för att hata det jag gör och den jag är.
lägg ner. fördriv er tid med nåt bättre.
jag kan rätta mig efter mycket och tillgodse många. men jag kommer aldrig förändra min kärna. mitt jag. pågrundav att somliga inte vill att jag ska vara just den. just jag.
 
jag blir ledsen, det blir jag faktiskt. men jag ältar inte. jag går vidare. fortsätter att vara som jag är. ni som inte gillare, kan dra. jag stannar. and this is my place.
 
ville bara få det skrivet.
tack. hej.
 
 
 

Kommentarer
Nathalie säger:

Hej va fin blogg du har!
Undrar om jag kan få din mail vill ställa några frågor :)

Svar: hej, tack :) absolut, pernillathelaus@hotmail.com :)
pillan

2013-07-17 | 19:46:17
Katarina säger:

Keep it up. Du är både klok och stark!

2013-07-17 | 20:54:22
Bloggadress: http://katarinahs.blogspot.com
Jenny säger:

Du är så fin! Önskade jag vara lika stark som du!

2013-07-17 | 21:39:44
Ghugge säger:

Avundsjuka, är namnet, håll fokus på alla som vill dig väl!
Det är för att du är söt och begåvad och dom som måste trycka ner andra mår ju sämst själv.
Ha en skön kväll!

2013-07-17 | 21:52:30
Bloggadress: http://ghugg.se
Emma säger:

Hej såg att du tog bort inlägget där jag skrev min kommentar
Och jag hoppas att du inte tog illa upp, jag hatar inte jag tycker du är jätte stark och duktig och du är en inspiration för många därför blev jag så förvånad när du hatade på dom
Som går ner i vikt men som sagt så finns det folk som behöver det också! Jag läser din blogg, landade här av en slump för kanske 2 veckor sedan bara utan att veta vem du har och har sedan tyckt det var intressant att följa dig! Så om du tog illa upp för min kommentar blir jag om ursäkt för det' och
Fortsätt kämpa..

Svar: hej! nej, jag tog inte illa upp av din kommentar, det var andra som fick mig att ta bort det inlägget.. jag förstår din mening, verkligen mer än väl, och jag hatar inte dom som vill gå ned i vikt, det finns ju massa som verkligen behöver det, jag är bara ibland så fruktansvärt trött på att det media lägger så stor fokus på det och dieter, när var och varannan människa drabbas av ätstörningar idag. jag tycker nog inte att man måste trycka så mycket på det offentligt, man kanske liksom bara för sakens skull göra ett motsatt reportage någon gång, för att försöka nå ut till dom som lider av undervikt... äh, svårt att förklara, men ville bara att du skulle veta att jag inte heller hatar, jag bara använder lite för starka ord ibland i ren frustration, och att du inte sårade mig eller något sådant, det var som sagt annat som gjorde ont i mig... kram
pillan

2013-07-18 | 00:31:30
Bloggadress: http://nattstad.se/memela
Anonym säger:

Den svenska avundsjukan är inte kul. Fortsätt framåt du tjejen.

2013-07-18 | 12:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback