only the dead fish follow the stream.

Raderat inlägg .

Kommentarer
Celicia säger:

DU ÄR GRYM BRUDEN! KEEP ON SHINING! En stor inspiration är du.

Och de där annonserna borde gå och ta sig.

2013-07-14 | 22:52:36
Bloggadress: http://celicia.blogg.se/
sandra säger:

Jo du ska verkligen vara stolt över dig! :)

jag har själv vart i "samma" situationen, och är verkligen inte lätt! än idag tänker man sig för innan man äter nåt med socker/fett, trots att man utan problem kan unna sig de :p

2013-07-15 | 06:54:06
Bloggadress: http://sansan.blogg.se
Emma säger:

Fast jag tycker faktiskt att du inte kan säga " jag spyr på sånt här" eller att du har fuck you känslor.. Alltså lika som
Det finns folk som har problem med undervikt som tex du, så finns det sjukt många som lider utav övervikt.. Och att dom är Starka och lyckas gå ner i vikt så dom är i normal vikt är lika starkt, duktigt och inspirerande som att du klarar av att gå upp i vikt. Ni leder utav olika sjukdomar och är lika starkt från både sidorna att kämpa mot den.. Och jag har folk i min familj som lider utav övervikt och har det sjukt jobbigt och verkligen försöker gå ner men det är lika svårt för dom som för dig..

Och att dom tipsar om kost och träning är bra.. Oavsett hur den kropp ser ut är träning det bästa för den.. Du kan äta upp din kropp men det betyder inte att du mår bättre i din kropp men du kanske känner dig bättre.. Men träna upp din kropp är så mycket bättre. Så att banta är fel.. Men att äta och träna rätt för att få en fastare och nyttigare kropp är bara bra och en inspiration enligt mig..

Så att du ser ner på dom som går ner i vikt men kanske faktiskt behöver gå ner i vikt gjorde faktiskt att du tappade min respekt för dig.. Du är stark men du borde uppmuntra alla som kämpar från en sjukdom oavsett om det är övervikt/undervikt/cancer or whatever..

2013-07-16 | 18:30:45
Bloggadress: http://nattstad.se/memela

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback