men jag tänker aldrig dö, nej.

så jävla klyschigt att ta en rad ur hans sånger just idag kanske. men vafan. jag skiter i klyschor och pretantiösa ord just nu. för denna dag är så. så. så. speciell?
egentligen har den vari rätt förjävlig. men samtidigt så otroligt betydelsefull och vacker.
en dag då jag verkligen är så jävla glad över att jag lever och får uppleva allt vad denna värld faktiskt har att bjuda på. så jävla glad att jag inte föll över den där kanten. och hamnade som aska under jorden.
för hur jobbigt det än kanske kändes, när solen brände sönder min rygg, och huvudet dunkade av vätskebrist och tårarna rann av allergi och ryggen smärtade av tyngden från min kamera och ensamheten sved i hjärtat och allt det där, så ville jag klara av det. jag kunde inte ge upp. även om det kanske faktiskt hade varit rent hälsomässigt bättre. men det bor en envis jävel inom mig som ibland är så sjukt stark. som gör att jag klarar det jag först inte tror att jag kommer överleva.
och det spelar liksom ingen roll vad det gäller. just nu handlade det om att göra något för mina drömmar, men det kan lika gärna handla om att hitta en bortappad nål i en höstack. har jag bestämt mig för att hitta just den nålen, så ger jag mig liksom inte. en egenskap på både gott och ont.
 
efteråt unnade jag mig en taxi hem. magkatarren hade satt in och bena bar mig knappt. proppade spårvagnar och tunnelbanor var liksom inte riktigt att tänka på. väl hemma slängde jag i mig en rostad macka och brände mig givetvis på tungan. som fortfarande ömmar. sen däckade jag i soffan och här är jag fast än. med två överfyllda minneskort att ladda över och där med en cirka 400 bilder att kolla igenom, och redigera. sånt som ingår. i min dröm liksom. bara glömma bort det där med sömn och hälsosamma vanor för ett tag nu. in i bubblan och jobba på.
 
tuta och kör. du överlever tills du dör.
 
här är fem snabba. på en man som faktiskt är ruskigt bra. lite så man vill fälla en tår. faktiskt.
 
 
 
 
 
© foton av mig, pernilla thelaus.
 
 
 
 
ps. tack snälla du som lånade ut din filt så jag slapp frysa ihjäl under kvällen. och tack snälla du som vaktade min plats så jag fick äta middag. ds.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Mitra säger:

Kan man få följa med dig någon dag under en tisdag på Skansen? :) Med vänlig hälsning

Svar: det är fritt fram att komma och joina mig :D:D
pillan

2013-07-10 | 01:11:33
Gunilla säger:

Bra tänkt och kämpat. Kram.

2013-07-10 | 11:14:14
Ellinor säger:

Fina Håkan <3

2013-07-10 | 11:38:02
Bloggadress: http://fuckartletsdance.blogg.se
Malin; säger:

Åh, fina fina Håkan.
Och fina bilder, som sjutton! Du har onekligen växt som fotograf något otroligt, och fortsätter du såhär finns det inga tvivel om att du kommer få göra det du vill göra.

2013-07-10 | 19:56:27
Bloggadress: http://hallonte.blogg.se
Emma säger:

Jag gillar dessa bilder skarpt. De får mig att känna som om jag var där själv. Dina bilder berör - fortsätt fånga din dröm!

2013-07-20 | 00:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback