live with your dreams... i know i write to much.

sluta dröm - och lev i nuet. i verkligheten. 
 

vet ni. att detta är något jag är så förbannat jävla trött på att höra.
visst. leva i nuet och carpe diem och allt det där. kanske finns nåt coolt och ballt i det också. men jag är inte den typen. jag lever för och med mina drömmar. och det gör ont när någon sätter käppar i hjulet för en och totalt krossar det jag så hårt kämpat för.
visst. jag når vissa mål och visioner. som igår. så varför inte vara nöjd och glad?
för jag funkar inte så.
mycket vill ha mer.
skulle jag nöja mig, så skulle jag tycka att livet blev allt för platt. just för att jag lever för mina drömmar.
någon shrink skulle säker säga att detta är nåt sjukt och fel och allt sånt. men det skiter jag också i. för så länge jag hittat ett sätt att leva friskt så spelar det ingen roll vad psykologvärlden säger.
återigen. jag kommer aldrig vara perfekt.
 
men oavsett hur många mål jag når och lyckan över det. så svider och skär besvikelsen och olyckan i sveket och missarna. i det utopiska och onåbara. eller inte onåbara. för jag tror på att allt är möjligt.
men jag har svårt att släppa det. när jag inte lyckas. samtidigt som jag vet. att man måste misslyckas ett par miljoner gånger. innan man faktiskt kan lyckas.
 
jag vet inte vad jag vill ha fram med inlägg som dessa. kanske bara få ur mig lite av det som kokar under min yta. kanske bara reflektera lite med mig själv.
är det fel att inte vara nöjd med det man har. det finns ju som sagt svältande ungar i afrika och cancersjuka som snart ska dö.
eller är det okej att vilja någonting mer. att sträva framåt. leva vidare. för att ständigt försöka nå det man verkligen vill. kanske man kan vara nöjd, men ändå inte nöjd i det stora hela.
ibland tror jag att jag försöker leva ikapp alla mina döda år. försöker göra allt det jag velat göra. men inte kunnat eller orkat eller då insett att jag ville.
och finns det egentligen något rätt och fel i frågan.
får man vilja leva så jävla mycket som jag vill?
får man tycka om så mycket som jag gör?
får man ha så många drömmar och mål som jag har?
 
ja. jag tycker det. för min del funkar det. men ändå ställer jag frågan. så kanske finns där ett tvivel. jag vet inte. jag är inte klok. jag tänker. för mycket.
 
© live with your dreams.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback