if you never give up...

det må hända vara den första regninga tisdagen denna sommar. det må hända ha varit de sämsta fotoförhållandena. det måhända bara ha varit genrep. men. jag är så jävla lycklig ändå. så glad att jag med egen kraft och egen styrka tog mig hit. till idag. att jag inte är rädd för att våga lyckas. att jag inte är rädd för att försöka. att jag inte är rädd för att misslyckas. att jag inte är feg och håller tillbaka. att jag är rätt fram och följer mitt hjärta. att jag krigar för mina drömmar och vågar hoppas och tro. vågar hålla ut. vågar våga.
det är ingen som kommit och knackat på min dörr med biljetten till mina drömmar i handen och bara erbjudit mig den sådär över ett handslag.
nej. jag har själv stått ut med slitet. jag har kontaktat. jag har legat på. jag har visat mig stark. jag har visat min vilja. jag har inte gett upp även när jag egentligen bara velat slänga mig på sängen och gråta floder. jag har inte vikt ett finger eller haft någon ängel som gjort grovjobbet. nej. jag har från första början varit ensam. ensam och självständig.
men jag har gjort det. och ibland får man faktiskt belöning för mödan.
idag slapp jag köa. jag hade min plats. reserverad.
kanske en droppe i vattnet för många. men för mig. betyder det mycket. mer än du kan ana. grejen att jag också kan. lyckas. ibland.
att ingenting. är omöjligt.
 
ville bara säga det. hold on. stay strong. your time will come. my wisdom..
 
tack måns. tack pr & beyond. tack hanna. det kanske är en bagatell för er. men själva gesten. är obeskrivligt betydande för mig.
 
nårga bilder från idag ..
 
 
 
 
© by me

Kommentarer
Anonym säger:

lite trög och lite (väldigt) nyfiken på vad det här är. hehe jag fattar inte riktigt. vad hade du för reserverad plats och var var du? är det det stället du tidigare har skrivit om där du inte hade någon som vaktade din plats osv? förlåt om jag är trög...

förresten, är det du eller din dubbelgångare som är med i en reklam som går på tv? typ om föräldrar och att ge alkohol till sina barn. haha förlåt att jag beskriver dåligt, men jag tycker att tjejen som får en flaska av sin mamma och säger "det är bara en tjejmiddag" liknar dig.'
Kram på dig bästa fotograf och starka människa! Din blogg äger! :D

Svar: haha ingen fara, ja jag fick en reserverad plats där jag brukar hänga utan att någon passa min plats och nej, jag har nog ingen dubbelgångare, för de är jag i reklam ;) haha visste inte att den visades fortfarande :)
kram
pillan

2013-07-30 | 22:30:57
Jenny Hermansson säger:

vad glad jag blir för din skull! verkligen! på riktigt, jag lyste upp när jag såg bilden "reserverad" på instagram :) det är du så så så värd!

2013-07-30 | 23:45:18
Bloggadress: http://jennyhermansson.se
josss. säger:

du är så galet bra!! jag hoppas att du vet det. har följt dig ett tag, men aldrig skrivit nått vad jag minns?! men du är grym!!!

och du verkar vara en sån galet bra och rolig person. jag var i stockholm förra veckan och hade så gärna velat träffa dig. de låter kanske helknäppt, men vi verkar vara lite lika du och jag. kör vårt race och så delar vi intresset för foto. :)

hoppas du förstår mig rätt och inte tror jag är nån knäppo, vilket jag iofs är till viss grad, men i alla fall. hehe. kram!

2013-07-31 | 13:52:06
Bloggadress: http://underligaste.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback