ingenting är omöjligt. tha happiness is not unreachable.

 
egentligen hatar jag att läsa tillbaka i min blogg. men jag började skriva här år 2008. av en anledning. att min morsa skulle kunna läsa om hur jag tänkte och kände när jag bodde på sjukhus. sen har jag bara fortsatt. jag har nu tagit en bild från varje sommar. och lagt upp här. det kanske har tagit en jävla massa år för mig att förstå en sak. men det jag har insett är så sjukt jävla obeskrivligt häftigt att jag inte orkar klaga på att jag inte insett det tidigare. utan bara njuta av att jag faktiskt hann inse det innan det var för sent.
insikten om att livet är så jävla fantastiskt och att jag vill vara med och uppleva det. det kanske inte är lätt varje dag. men jag älskar ändå någonstans varje sekund. även om människor inte gett mig en andra chans. så har jag fått både en, två, tre och fyra chanser till att hitta livet igen. och på den kanske sjuttitolfte chansen tog jag den. och släpper den aldrig. idag är jag så jävla tacksam över att andas. även om jag klagar på massa skit ibland. så  är jag i grunden lycklig. tacksam. och glad.
 
och hey. jag kanske tycker att jag är ensam. men jag har iallafall fått kalla två personer för min vän på senare tid. och bara att få göra det. och känna att man kanske kan vara någon annans vän. har även det gjort att min resa har känts så jävla värd allt slit. så tack ni.
 
 
2008
 
 
2009
 
 
 
2010
 
 
2011
 
 
2012
 
 
 
 
 
nu. 2013
 
 
 
 

Kommentarer
Isabel säger:

Det är många som läser dig blogg och skriver väldigt gulliga och peppande kommentarer och jag hoppas att du förstår att de orden är skrivna av sanning. Du ÄR fantastisk och du ÄR stark! Du kommer att bli framgångsrik inom det yrket du väljer. Kanske är din dröm helt annorlunda om ett par år? Kanske har du upptäckt något annat? Men kämpa för det du vill IDAG så kommer du säkerligen att lyckas. Stor kram till dig. Du är heller inte ensam, som du skriver. Vi läsare finns här för dig!

2013-08-18 | 21:54:28
Bloggadress: http://isabelphoto.blogg.se
emily säger:

Du är så himla grym!

2013-08-19 | 08:53:33
Bloggadress: http://emilyholmberg.blogspot.se
Jenny säger:

Hej.. Ville bara säga att jag tror eller är helt säker på att om du kanske börja skolan igen eller något så kommer du få hur många fina vänner som helst. Du värkar helt vara en helt underbar tjej. Du kanske ska upptäcka värden lite mera? Även fast jag veta att du har gjort det väldigt mycket! Jag lovar dig att en dag så kommer du ha allt det du vill ha.

2013-08-19 | 22:46:35
Anonym säger:

Hej!
Jag träffade på dig för ungefär ett år sedan i ett arbetssamangang. Du mådde inte bra och jag kunde inte hjälpa dig. Jag har tänkt på dig till och från sedan dess, för du var en sådan härlig tjej och jag bara önskade attd te fanns något jag kunde göra för dig, men det gjorde det tyvär inte i min position då. Jag mindes att du hade en blogg och googlade för att se hur det gick för dig. Jag blir varm i hela kroppen av lycka över att du nu verkar må så bra!!
All lycka till dig i framtiden och vilken kämpe du är!

Svar: tack snälla, undrar vem du är. ge mig en hint.. :)

pillan

2013-08-20 | 09:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback