sunset i'm in love

foto av mig.

 

Okej, det absolut bästa med varmt väder och sol är ju kvällarna. sunset i'm in love.

gick en lång sväng ner till vattnet, både i förrgår och igår, njöt av det stilla och tysta, och av att se solen sjunka ner i sjön. vackertvackert. härligthärligt. jag tänkte ha som utmaning att någon gång framöver hitta den plats där solnedgången är som finast. åka runt bland vikar och skär och plåta, göra ett reportage liksom.

när det nu blir av vet jag inte. kanske när jag funnit någon som hänger med eller kanske när jag pallar resa runt själv :) men någondag, då jävlar!

 

jag njuter av karamellen att det är fredag. jag har en bitande huvudvärk och mycket annat känns knasigt. men varför fokusera på det negativa.

det är ju no school på flera dagar. det är cirkus länge imorgon, dock sista gången. mycket ledsamt. och fotografiska har öppnat!!, vilket är däremot mycket trevligt.

något annat som dock suger just nu är att min data är full och jag har ingen lust att rensa och fixa med allt sånt nu. så det blir gamla bilder ett tag nu framöver, hoppas det är okej ;D

pusss

 

 

 

 


Kommentarer
Jossi säger:

sv: ja men precis, det tänkte jag också på och det låter väll bra! hm.. när det har jag faktiskt inte men till sthlm åker vi varje sommar o flera ggr per år så nångång kmr jag upp dit vet dock inte när än :D om ja kmr upp till dej ett par dar o sen får du komma ner till min tråkiga stad i ett par dagar om du vill? :)hon har magsår.. för att inte jag vatt hemma oså, hon har vart så orolig o saknat mej, haha tkr det e lite knäppt att hundar reagerar så, hon varken åt lr drack så hon fick ligga med dropp där nere i kalmar. idag har hon fått komma hem igen, UNDERBART!!aha okej, e de typ antidepp lr har ja helt fel? :p jag äter just nu sertralin, atarax och nån kalktablett :p haha! kramar

2010-05-21 | 23:46:53
Bloggadress: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Emelie säger:

Låter som en kul grej att göra. Hänger gärna på ^^ Fast vi känner ju inte varandra så bra.

2010-05-22 | 18:22:48
Bloggadress: http://torslan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback