new flowers for you.

mycket tack för hjälpen igår.
dock har jag fortfarande svårt att avgöra vilka bilder jag ska ta.
och vad dom ska vara till är fortfarande en hemlis. men blir det av, så får ni såklart veta :)

tog lite fler bilder igår, som jag faktiskt gillar själv. svårt det där med att säga att man gjort något bra, men nu ska jag bygga på mitt självförtroende lite och stå för att jag faktiskt lyckats..

här är två bilder,

foton tagna av mig.

ni som gillar detaljer kan ju se hur jag fångade blomman i droppen ;D

 

 

tiden rullar på och det är ju sjukt hur illa till jag ligger. eller okej, kanske en smula överdrift där, men hur fan lyckas man med att inte ha ett sommarjobb? jag lovade mig för fyra år sedan att det var sista året som arbetslös. men sicket skämt.

here i am. no work. nothing to do.

eller okej, att göra har jag ju. men inte tillräckligt.

men skit samma. det är kanske av största ointresse. jag lever på. strävar framåt. försöker sålla bland mina drömmar för att veta på vad jag ska satsa på. Är det fotograf? stillbild eller rörlig? är det kanske skådespelerska? eller cirkusartist? eller varför inte dansare? kanske ska fullfölja barndomsdrömmen och bli kriminalare? eller hjälpa barn på sjukhus? tja ni. jag vet inte hur detta ska gå, men vem säger att man måste bestämma sig nu. och varför bara välja ett av alternativen?

men fortsätt gärna hjälpa mig med bildväljandet. kanske det dyker upp någon bild som ni tycker är värd ett litet extra plus i kanten?

 


Kommentarer
Bodil säger:

Men vilka bilder! Satt nära skärmen och bara såg på dom läänge.. :) Grymt snyggt att du fångat blomman i droppen. Vad har du för kamera egentligen? Jag tycker det är kul med foto, men kan absolut ingenting. Har en Nikon D5000.. Du som kan en del,, är den nått att ha?Hade bra! :) och kul att du kilade in på min blogg med.

2010-05-28 | 00:50:46
Bloggadress: http://bodils.webblogg.se/
Cornelia säger:

Jag säger som du. Varför bara välja ett alternativ av allt man vill göra? Livet är långt, och möjligheterna oändliga. Det finns inget som sätter käppar i hjulet förutom du själv. Jag vill bli sjuksköterska, läkare, psykolog, jobba med barn och ungdomar, friska som sjuka, jobba för läkare utan gränser, flytta utomlands, inrikta mig på kost och träning, starta något eget, fotografera mycket, pyssla med pärlor... Något kanske man gör för att tjäna pengar på det, andra saker kanske mer fungerar som fritidsintresse och för att hålla motivationen uppe. Det behöver inte vara något antingen eller. Älskar de där bilderna by the way. Kram <3

2010-05-28 | 09:28:22
Bloggadress: http://tussitussilago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback