make a change

okej, idag ansåg jag att jag kunde vara ledig, hade en inställd lektion och den andra tyckte jag inte var sådär jätte viktig så jag tog en lång sovmorgon och vilade ut mig ordentligt. har fortfarande en drös med timmar av förlorad sömn att ta igen. men hatar man att sova, får man kanske skylla sig själv.

tog mig efter lunch in till staden, för att kika på studentkläder. men efter två timmar tröttnade jag på att gå där ensam och glo, så bestämde mig då för att vända hemåt, och på vägen till tuben hade jag planerat att gå förbi en vaccinationscentral. det var lättare sagt än gjort. virrade runt på stureplan en stund innan jag fick telefonguidning till rätt place. en spruta senare knallade jag vidare. återigen i tomma intet eftersom jag inte har så bra lokalsinne.
men till sist satt jag på tunnelbanan och nu är jag hemma. allt frid och fröjd. eller inte.

eftersom jag tror inte det är okej att ha den här på studenten? ---

dagens inköp.

 

så mitt klänningproblem återstår. men jag har ju en hel månad på mig. dessutom bryr jag mig egentligen inte om just detta, hade gärna klätt mig i vad som helst, men det finns ju en oskriven lag om att alla tjejer ska ha vita klänningar och se sådär ljuvligt söta ut.

jag hatar det där med måsten...

 

nu ska jag laga käk till världens bästa bror.

 

foto reportage av mig.


Kommentarer
Emelie säger:

Härlig tröja =)

2010-05-05 | 17:46:50
Bloggadress: http://torslan.blogg.se/
Frida säger:

Men Pernilla... Sen när blev du som alla andra tjejer????Klart du kan ha din ursnygga tröja på dig! Det är ju inte så att du inte blir insläppt ;) Mer... ihågkommen som snyggingen som vågade stå utanför mallen! Och det är ju en bra sak! Det vet ju både du och jag!<3

2010-05-05 | 19:37:49
Bloggadress: http://fridas1000tankar.blogspot.com
bea säger:

Fan vad studenten :D Grattiis i förväg iaf ! :)<3

2010-05-05 | 20:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback