fire and flames

att man lär sig något varje dag är knappast någon nyhet, inte för mig iallafall. och dagens lärdom kanske har varit något speciell.
jag & min smarta hjärna kunde inte riktigt koppla ihop eld, sprit och glas. hade ett expriment i huvudet som jag gärna ville testa. att tända eld på lite sprit för att kunna få till en bra och häftig bild.
men först brann det inte alls. och sen brann det lite för mycket. och ett, tu, tre så sprack hela alltet och jag gav upp.
så inga bilder därifrån inte.
men ni kan få se lite annat ur mitt eld arkiv, från i fredags;

foto av mig.

 

dagens höjdpunkt måste jag ändå få berätta för er. trots att det låter så urfånigt, men jag såg min största idol. HAHA. okej, hon är min förebild inom skådespeleri, och jag tycker hon är så sjukt bra. Nina Zanjani.(and remember, i'm not a geeek, just a smal girl with big dreams)

 


Kommentarer
Emelie säger:

Jag fick aldrig se henne, men jag hörde att hon hade bokat en tid där idag ^^

2010-05-02 | 16:37:41
Bloggadress: http://torslan.blogg.se/
Emelie säger:

sv: Lyllos dig! ^^ Fast jag är inte ett större fan av just henne även om hon är väldigt duktig, så du förtjänade nog att få se henne mer än mig =)Det gick faktiskt bra, förutom att jag inte fick upp dragkedjan på jackan när jag stod där inne. Slutade med att jag fick dra jackan över huvudet ;D

Jag behövde inte läsa från manuset, utan fick improvisera vad som hänt i helgen med olika känslotillständ.Kram

2010-05-02 | 20:52:45
Bloggadress: http://torslan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback