not my day

irritationen bubblar över. försöker andas. glömma. förlåta. men shit vad svårt de är. har kommunikationsproblem med en viss person. ingenting annant. men detta stör min vardag totalt.

äntligen helg med daniel och carina är på som lugnande. skrattretande må jag säga. roligare radio finns inte när man är på mitt söndagseftermiddag humör.

ni kanske har fått känslan av att jag är en moody typ.
och ja, delvis. Ena dagen är jag superglad och andra dagar kan jag vara sur,arg,ledsen,besviken,m.m.. men jag försöker bättra på mig på den sidan och har som mål att hela december ut hålla inne mina irritationer.. eller alltså de gör jag ju ioförsig redan, men jag ska inte ha några irritationer. ska vara lugn och sansad.

men skitsamma, jag har kommit på en sak jag är beroende av. jag förstör mina nagelband. jag biter inte på naglarna, men jag drar liksom sönder nagelbanden.. ! inte okej, för helt plötsligt kan jag sitta här med blodiga fingrar och ångest av att jag inte kan fortsätta känna naglarna. de måste jag också sluta med..

dags att baka lussebullar, och glöm inte julkalendern imorgon :)


there is hope, there are dreams, perhaps, might become a reality?

godkvällens :) de är lördag. och lördagarna har sedan ett par veckor tillbaka varit den dagen jag lever för. eller nja, men de är den dagen då jag gör de som jag älskar.
Jag går upp tidigt efter bara någre få timmars sömn (inte lika trevligt dock). Jag spenderar dagens förmiddag åt min kamera och redigering. Sedan stressar jag sådär lite lagom igenom stan till den plats där jag får vara jag. Där får jag uppleva de som jag sedan barnsben drömt om. De är på en väldigt låg nivå, men de jag upplever är som sagt en liten del av den världen jag vill komma till.

Ibland funderar jag på om det verkligen händer. Att jag, som för bara ett par månader sedan hade tappat all lust till allt vad livet innebar, jag som låg i min säng dag ut och dag in, jag som inte orkade se mina nära och kära i ögonen utan uteslöt mig helt och hållet från omärlden, tänk att jag faktiskt nu har en sån glädje inom mig, som jag knappt upplevt tidigare. De är detta som får mig inse att kämpar man hårt så kan de gå. Visst, de är bara en ynkapynka del det jag gör, men jag bara älskar de. så länge de varar.
 
Jag går omkring där som om jag var vem som helst. Runt om mig finns en massa människor som jag aldrig kunat ana att jag skulle få träffa. Den sjuka pillan finns inte med då. Hon gömmer sig där inne men hon vågar sig inte fram. För då är det JAG, den riktiga pillan som står starkast och kommer fram!

nu ska jag behålla dessa stunder i huvudet och försöka ta fram de när de är som mörkast. då jag verkligen behöver tända ett ljus.

(det ska gå det här. det ska gå!) / pillan, den för stunden lyckliga.

julebakning

härliga fredag. trots de urtrista vädret. vaknade i panik imorse och trodde jag hade sovit alldeles för länge, så jag slängde mig upp och klädde på mig men när jag gjort de kollade jag på klockan och den var bara runt 6.20..och eftersom jag är ledig idag behöver jag inte gå upp så tidigt. Så de var bara att gå och lägga sig igen och sova ännu lite till! skönt må jag säga!
Sen dess har jag fixat lite med små saker, gjort ett julkort, handlat och bakat mjuk lingonpepparkaka. skulle bakat lussebullar också men på något märkligt sätt kom inte jästen med hem från affären så jag tar de senare..

dagens agenda, ja antagligen ska jag äta lunch och fixa mig i ordning, och ta bussen till skolan för att se NT showen. Sen kommer förhoppningsvis mammsen och hämtar mig och vi drar vidare in till den stora staden, i hopp om en trevlig kväll.

har planer för morgondagen också, men de skriver jag mer om sedan, För nu måste jag skynde ner och ta ut kakan och snabba på lunchen lite.

ha en skön freeeeday :)
kisses pill

flygaren

torsdag 27 november. en vanlig torsdag kan man väl säga. skola och danstp. nu är jag hemma, imorgon ledig. eller nja.. ska se på NT showen men inga lektioner.. feels good!
Och på kvällen blir de förhoppningsvis dunder och brak med gospel och carola. Haha nej, men de blir iallafall en idol kväll i studion imorgon igen.

till helgen blir de foto,genrep,plugg,shopping(?) m.m.

har nog insett idag hur mycket jag flyr från de som inte jag känner mig trygg i. Och hur mycket vissa saker påverkar mig. Eller jag menar, jag har tillexempel en hel garderob full med kläder. Men jag öppnar aldrig garderoben. Har inte gjort de sen flera månader tillbaka eftersom den är proppad med ångest. Där finns kläder med så mycket hemska och sjuka dagar att jag inte står ut med dom. Är detta att fly från de jobbiga? Ibland känns de så men samtidigt varför ska jag behöva minnas de där allra mörkaste dagarna? klarar heller inte av att se sjuksköterskor. they make me feel sick. usch, eller rent ut sagt allt med sjukhus..
frågan är om jag flyr, och om de är positivt eller negativt? har funderat lite på de där..

och angående garderoben ska den med allt innehåll ut under jullovet. mycket pengar till spillo men jag tål de bara inte..

dags att tänka över mina synder, som karlsson skulle sagt. hörs! /pillan


i need a break

paus. ja de är de jag behöver just nu. i olika defenitioner. Paus från läxorna en stund, och de kan jag ju ta även om jag känner mig stressad. de är pausen från de andra jag inte får eller klarar av att ta.
paus, vila, frihet, glädje, avslappnadhet, spontanhet.. en stunds vila från den verkliga vardagen. tänk om jag fick en dag till att leva i den värld jag drömmer om. en välrd fylld med de jag kallar lycka. Drömmer om att en dag få vakna upp utsövd, göra de jag vill, äta de jag vill, umgås med de jag vill, känna mig säker och bara få vara glad.
de händer förvisso att jag lever i små drömmar ibland. detta har börjat komma någon enstaka gång de senaste veckorna. då jag faktiskt har en känsla av äkta glädje. 

annars befinner jag mig i ett luftrum. ett helt okej rum. har kanske inte de där lilla extra men de duger gott och väl.
är jag kanske oförskämd om jag inte nöjer mig med de? är de okej att man ibland känner att man vill ha lite extra av de som glädjer en? 


pics från helgens studio fotograferande. :) a bit ego, i know.
 
             
 
 

without you I would not survive

just nu känner jag för att tillägna en hälsning till den person som jag inte kan leva utan. älskar dig kära A. bara så du vet :)

dags att berätta om dagen kanske. men där finns de dock inte mycket att berätta. hade engelska redovisning som gick okej imorse, sedan franska. slutade efter de. var och pratade på mando en stund, vilket gick kanoners, har efter de försökt plugga lite och nu är jag ny hem kommen från yogan. de är min otroligt händelserika dag hitills! 

Kvällen lär fortsätta i samma anda, dvs plugg. matte och historia framför allt. 
prov imrogon :S (pst,varnar redan nu för ett missnöjt inlägg imorgon)   

Men de gäller ju att se saker från den positiva sidan  också. har för den delen sista riktiga skoldagen redan på torsdag denna vecka eftersom de är NT-vecka i skolan och nt-showen under fredagen :)

(kom på en till person som jag tänker på just nu, haha får alltid ett leende på mina läppar när du kommer till tals. för vilka mer än du och jag kan skratta utan anledning hur länge som helst, tills vi ligger och vänder oss utochin av skratt på varsin sida om fotbollsplanen.. ojojoj, älskar dessa minnen :) )  

snöööööööö

snöigare än snöigast är de ändå jag kan säga om dagen.  totalkaos, haha nej men grymt mycket snö! men de är bara härligt. eller kanske inte bara men jag gillar de :)

har haft en way to looong skol dag idag. men de är bara att bita ihop och kämpa på. hade ju ändå inställd engelska.. men nu har jag en massa plugg att köra igång med, matte prov, sen historia läxa, franska läxa, engelska redovisning IMORGON?! woops..
känns som om jag borde kila vidare ganska så direkt men jag ville ändå kika in här en stund.

Gårdagens lilla breakdown har jag lagt åt sidan för tillfället, nu fokuserar jag på nuet istället. haha, känns bra att säga så.
Skulle egentligen bjudit på en bild från studion men min data är lite strulig just nu så de får bli en annan gång.

 måste ta och hurry now, härlig engelska va? brottom, brottom. /pill

these lonly tears

the tears flowing, but I do not know why,
now you can really call me sissy.
Fortunately no one can see,
I am ashamed.
but why, I do not know.
has only a rift inside me now;
hate this moments,
but must accept that they exist.
you can not always be the heroine who can do everything.- pt


J'aime la neige

söndag. en hejfaderuttan snöig dag. men de är bara mysigt enligt mig. har tillochmed varit ute och fixat upp en ljusslinga i trädgården så de ska bli fint :) annars har min dag bestått av plugg och en liten promenix. 
hade gärna velat vara ute mer men jag har som sagt en hel drös med skolarbeten som ska göras innan dagen är slut och jag tror knappast jag kommer hinna klart menmen.. 

egentligen har jag inte tid med att hänga framför datan, men ändå, bara i fem minuter. därför blir detta inlägg otroligt meningslöst  men hoppas ni läsare ändå stannar kvar. 

får se om jag komer in här en stund senare, om inte hör jag nog av mig imorgon efter min långa skoldag. 

tack och hej leverpastej.  

Total busy this snowy day

fullspäckat. ett ord som beskriver min dag.
först foto kurs i 5 timmar. där fotade vi i studio och ute. fast jag fick mest agera modell vilket inte var helt fel de heller :)
men, de tar på krafterna att gå upp klockan 7 på morgonen. men väl efter de åt jag lunch med mamma och drev runt lite mellantid i lite affärer. sedan fick jag skjuts till studion där de var dags för lite extraknäck med inspelningen. 
var där till halv sex ungefär, tog bussen hem tillsammans med ett gäng goa grabbar, väl hemma åt jag middag och nu har jag precis andats ut och satt mig här, men ska snart lyfta på mig och förflytta mig till badrummet för en varm dusch.
Allt har gått i ett, men jag klagar inte eftersom de här är de jag lever för. de här chanserna är liksom once in a life time chanser, jag njuter av stunderna och bevarar dom väl. Små saker som gör mig så otroligt glad!

Och mitt i allt detta blir jag bjuden på en sak som jag säkerligen hade tackat nej till om jag hade varit hemma, men nu gick de av bara farten och när alla andra tog så kändes de ju bara total larvigt att avstå, så jag tackade ja och kände mig så normal så :).

är trött men dagen är inte slut. har en del saker att fixa ikväll och sedan ska jag väl på något sätt hinna med att sova innan de är dags för frukost igen och imorgon är de plugg som gäller för min del..


(you do not know that you are doing it but you make me live)

måste ju också tillägga att snön är kommen :)

avec des parties de l'enfance or a part of my childhood

helgen är kommen. ja ännu en vecka har rusat förbi. dagen idag har varit väldans lugn. hade bara en lektion så jag kunde ta lite välbehövlig sovmorgon. skönt. men jag har ändå inte gjort annat än att pluggat hela dagen. och än är jag inte klar. finns massor att läsa på om upplysningen, amerikanska revolutionen, franska revolutionen m,m innan jag är klar.
men nu har jag paus.

imorse hittade jag förresten en spännande bok. de är en bok med låt texter jag skrev till pappa när jag var väldigt liten. haha, kanske ska försöka satsa lite mer i det spåret.. kanske vågar jag lägga ut en gammal låt här senare..
haha, jag kan ju ioförsig skriva ner en väldigt kort låt nu. eller har egentligen bara en refräng, men den går så här:

tjolahopp tjolahej stackars mig,
tjolahopp tjolahej stackars mig..
(och så fortsatte den så tills någon blev galen och bad mig vara tyst)

nå vad tycks, vill ni höra fler av mina mästerverk :) ?

skämt å sido, dags för allvar.. nej har faktiskt inte mycket mer att komma med just nu.. eller vänta, håller på att ladda in bilder, kan ju passa på och lägga upp någon här.

     
min kära barndom, saknar de härliga stunderna!
 


dubbelsidiga tankar

ibland är de tomt. eller inte tomt med de är ingenting som kommer ut. har en massa saker i mitt huvud men har inte en bekaste aning om hur jag ska formulera ut det.
ett ganska vanligt problem för mig, men nu kan jag ju skriva ut de här. fast de kanske inte är någon bra ide. kan inte konstruera meningarna som jag vill. kan helt enkelt inte få ut de jag vill utan att de bara blir en massa babblande om andra saker.

jag är glad för de jag börjar upptäcka, jag är ledsen för den skit som sitter kvar.
jag mår bra när jag är mig själv, men de är inte alltid jag vågar de.
blir besviken och ledsen på mig själv när jag inte klarar de jag vill
men samtidigt är det ju ena sidan av mig som säger emot.
jag hatar de som hänt de senaste åren, samtidigt som jag på något
konstigt sätt känner att jag funnit mig själv på ett bra sätt.
jag kan le och vara glad utåt men gråta och skrika på insidan.
jag mår bra när någon bryr sig. trots jag under detta helvete har
stött ut vissa som egentligen bryr sig ur mitt liv.
jag har isolerat mig men nu finns bara längtan att få komma fram
komma fram och upptäcka världen.
jag är stolt över den jag är.
eller jag vill vara de. men är inte där än.
alltid finns osäkerheten hos mig. fast inte alltid lika stark.

ja lever som i ett dubbel liv. är nog inte ensam om det, men när man sitter här och skriver, ensam med endast datan och teven som sällskap kan jag känna mig helt ensam. så patetiskt av mig. men alla har väl rätt att känna sig älskade?

vissa tankar från mitt huvud idag. förstår om ingen förstår ett skit av de jag skrivit, har så mycket dubbelkänslor som inte kan förklaras.

pussochhej. /pillan


en stark fasad

freezing. yes, de har varit dundermega kallt här idag och is på marken, så man måste se vart man sätter ner fötterna för annars druttar man i backen. men nu sitter jag inne i det som ska kallas värmen, men hey, så varmt kan jag inte säga att de är, fryser här med..

men med rätt musik och rätt stämning kan man känna värmen ändå :) 
 
min känsla idag då? jo, vad ska man säga om den.. jag vill vara glad, skratta, le och skämta, men de är inte alltid så lätt. varför finns ångesten? varför kan man inte ständigt få må bra? Känner mig helt totalt knäpp. Kan sitta ena minuten och älska livet och bara njuta och verkligen le, men sen i nästa så bara pang, så börjar jag tänka efter alldeles för mycket och då blire så lätt pannkaka i hjärnan och de blir lite smått kaos inom mig.

Fast jag har en rätt bra fasad, visar liksom inte de som kokar upp inom mig.. fast ibland känner jag att jag skulle vilja, tänk att bara få sätta sig och gråta eller skrika ut all ilska,tankar,ångest,  tänk om de fanns någon som kunde lyssna utan att döma, tänk om någon verkligen såg mig bakom sjukdomen, såg vem jag verkligen.. undrar hur livet skulle se ut då..
nej stopp nu, kan inte sitta här och gnälla!
 
har ju grejer på G nu. eller hoppas jag iallafall.. de finns ju trots allt dom där människorna som är totalt underbara utan att de kanske vet de..


- pillan
 inte långt kvar nu! New york here I come!


some days are just beautiful

crazy bananas vilken lång dag. har hunnit med att vara i skolan, hem och ätit, stressat iväg till mando, svarat på en massa frågor (6 v uppföljning), pratat om allt som hänt sen sist, fick ett bra besked, åkte hem, köpte ett block och abba kareoken på vägen hem, käkade mellis hemma, drog till yogan och nu sitter jag här.
postiva och negativa saker har hänt. kan rabbla upp några.
positivt=bra besked hos mando och från en annan tjej(orkar inte berätta allt nu).
negativt= att man inte har hunnit fylla 18 än. då hade jobbet varit mitt. De ringde nämnligen och sa att de hade gjort allt de kunde men att jag inte fick jobba eftersom jag endast är 17 år. men jag ska få strö jobb tills i april, då jag om jag vill kan få jobb där för då har jag blivit myndig. kul att de var intresserade av mig iallafall :)

sen har ja ju 5 månader kvar tills jag får göra min efterlängtade tatuering, måste vara 18 för de med..
en annan negativ sak är att navelpiercingen krånglar. har aldrig hänt förrut men nu har de börjat blöda och grejer :/ muppigt.

Menmen, allt kan ju inte vara positivt, right?

Ska käka snart, men skriver kanske mer senare.. pussipuss


de är något visst med dig, aldrig ska jag sluta älska dig. haha, vassare syskon finns inte ;)

upanddown

upanddown. ja, de är så livet ser ut. allt går upp och ner.
ska inte klaga alls. skoldagen har varit bra. Ny vecka, ny period, nytt schema. eller tja, har bara fått en ny lektion, och blivit av med en. bilden är avklarad och rättskunskap står nu på schemat. helt okej. känner folk i klassen också. eller de var iallafall helt okej idag. får väl se senare om de fortsätter så. annars har de varit som vanligt förutom panik vid lunchen eftersom jag inte hittade någon att äta med, men de löste ju sig till sist. hittade en trevlig pys från klassen så de var ju bra :)

men dom här upsanddownsen finns ju där nu, alltså mest kring min egen självkänsla, jag vet ju att vissa saker går om jag vill, men ändå så känns de som om jag inte når ända fram. svårt att förklara, svårt för er att förstå. men om man säger att de känns som om att man inte räcker till liksom, då kanske någon hajjar? når aldrig riktigt dit jag vill, även om jag når en bit... 
snubblar liksom en bit från mållinjen varje gång jag försöker med något. fullföljer aldrig riktigt löpningen.. 

haha, lite citat där från fotbollen, och på tal om de så är de ju fotbollsgalan ikväll :) 

försöker le och tränga undan de jobbiga, försöker se till de jag faktiskt klarar. måste sätta på en speciell skiva nu, lyssna och kolla på gamla bilder. få njuta av de stunderna jag verkligen haft livets goda stunder.

kisses pillan

just one word can describe my saturday (151108)

ett leende för livet, ett leende för framsteg, ett leende för hopp.Never stop smiling,never stop hoping,never stop loving the things i love.


en träff kanske förändrar livet?

tur och lycka. jag mötte för ett tag sen en person som har förändrat min tillvaro totalt. ett samtal, eller snarare ett ord byte, och vips så känner man sig helt annorlunda. inget under har skett, egentligen ingenting märkvärdigt för andra. men för mig. jag tog sats, vågade vara mig själv, nyfiken och glad och hon är hur trevlig som helst och hjälper mig fast vi inte känner varandra, hon nobbade inte bara bort mig, utan faktiskt verkar hon verkligen hjälpa till så gott hon kan.
Jag har äntligen märkt att man faktiskt kan komma någon vart om man är sig själv och verkligen vill något. Jag har tagit ett litetpytte steg på en väg som jag vill gå flera mil på. detta har varit de mest betydelsefulla som hänt mig på otroligt länge.

för att tala om dagen som varit då, jag var på fotokursen i morse, satt 5 timmar framför datan med photoshop och grejade, så snacka om att få fyrkantiga ögon. Men jag lärde mig mycket! Så de var givande.
mamma kom och hämtade mig och med sig hade hon sushi. Vi käkar och går lite i något centrum. Efter de blir jag avsläppt vid en studio. Går in och kör mitt race, haha nej men jag skulle bara agera statist. super skoj. ingenting som kommer visas på teve, men de var en hel del häriga tv profiler med, programet jag talar om visas på lördagskvällar kl 20.00 och kallas stjärnor på is.

ibland lever man i en dröm, de är dom tillfällen man ska ta vara på, komma ihåg och älska.


the weekend

grått och mörkt. ja så är vädret här hos mig. trist må jag säga.
var som sagt hos naprapaten idag. hon klämde och tryckte på olika punkter, sen hade jag en elektrisk muskeltränare på ryggen och sen fick jag nålar instuckna i mig, ni vet akupunktur. Lite skumt alltihopa, och inte känner jag någon skillnad. men har de inte gått över om ett par dagar får jag gå dit på en ny behandling.

hatar som jag tidigare sagt när man har missade samtal på mobilen, som man inte vet var de kommer ifrån. såg nyss att jag hade ett sånt, ringde upp och de var väldans viktigt, men den jag skulle prata med hade gått för dagen och kanske ringer upp på måndag, men jag kan inte vänta, då kommer dom ringa någon annan istället, :/ makes me nervous och stressad!

kvällen, ja den lär spenderas framför teven, i guess.
morgondagen, lär ha fullt upp. från 9.30-13.30 är foto som gäller, efter de ska jag hinna hem, äta, och tillbaka in till stan innan kl 15. kanske bäst att stanna i stan hela dagen? Mellan ca 15-18 är jag upptagen på annat håll. får se till att hålla mig frisk till imorgon, är ju lite småsjuklig.
sen vill jag hinna med att gå på bio i helgen, får se om de finns någon som hänger på. sen måste jag plugga.. 
 
hör jag inte av mig imorgon återkommer jag förhoppningsvis under söndagen. / PT

haha :)

one love, one dream.

då var de bokat, ska till naprapaten med min rygg imorgon. hoppas de kan få den må lite bättre.

idag, har jag varit i skolan haft lektion i två timmar, franska närmare bestämt. Sedan slutade jag, fick jobba med engelskan på valfri plats och historian var inställd.
Så jag tog mig in till stan, skulle käka lunch med mami, sushi vare tänkt. men de var verkligen den äckligaste sushin jag någonsin ätit. Den gick inte ner. men de löste sig med annat. Efter de åkte jag dansterapin. Gick riktigt bra denna gång!

Imorgon har jag bara en lektion, vilket kan bli iställt så jag ska unna mig en sovmorgon. Är hur trött som helst, ögonlocken vill liksom inte hålla sig öppna.

Men sen är de helg, har lite små planer så de kanske kan bli en skön helg åtminstonne :)
ska kila vidare nu, hörs! / Pillan

lyckostunder

lyckostunder. älskar dom. när man verkligen känner en glädje, inte ett vanligt skratt utan något alldeles speciellt, när man känner sig unik och väldigt bra.
har haft iallafall två sådan idag. kan inte beskriva, men trots att jag knappt kan röra på mig pga ryggen, trots att jag fortfarande har problem att tugga pga tungan, trots att jag är små sjuk och egentligen hur trött som helst så kan jag inte låta bli att bara le för mig själv hela tiden och försöka göra glädje skutt här hemma.

vill inte ta ut något i förskott, de kanske inte alls blir som jag har tänkt eller hoppas, men nu vet jag att chansen finns. chansen till att jag faktiskt också kan lyckas ibland. äntligen en ljusglimt i mörkret. Kan inget annat än att hoppas på det bästa nu.


hade min sista bildlektion idag, lite av mina skapelser kommer här :) haha


skadedrabbad kropp må jag säga.

hello. nyss hemkommen från yogan. kan ju inte säga att de var mitt bästa yoga pass, de är ju rätt svårt att köra yoga med en bruten rygg. eller ja, de är iallafall så min rygg känns. något råkade bli fel i den när jag skulle bära upp soffan i helgen, men sånt är livet och de går nog över. samma sak med tungan jag bet sönder igår, har fått tugga maten enbart på vänster sida, de går de med fast de tar ju något längre tid.

dags att foka på det positiva. men har inget speciellt att berätta där heller. Mando uteblev pga behandlaren skulle iväg på något. Vann ett gratis träningspass på sats imorgon, men lär inte kunna gå pga mina kroppsliga skador, men ska kanske skuta upp de en vecka.
Har nästan skrivit klart engelska arbetet, vilket innebär ingen lektion på torsdag. Har försökt plugga matte men de går lite segt. Ska snart äta middag och sedan handla, duscha, läsa historia, göra ännu mer matte, se på teve, äta igen, och sova.

no plans, för imorgon, eller jo sats, men de lär inte bli av. och skolan såklart.

Någon hade förresten skickat en insändare i dn imorse och tyckte man skulle lägga ner sin blogg eller iallafall om man hade under 100 läsare, att de bara var patetiskt eller något sådant och att man bara skulle skämmas när man blir äldre, vad säger man om detta egentligen? jag har min blogg för jag behöver den helt enkelt.
isn't it ironic, don't you think?

munproblem

knasig dag må jag säga.  skulle till tandläkaren imorse och trodde jag skulle hinna tillbaka till skolan redan till andra lektionen, men icke sa nicke. Det gick fort hos själva tandläkaren, men sen såg jag hur jag såg ut och vägrade verkligen gå till skolan så. haha, var bedövad så hela munnen var helt sne. + att jag inte kunde äta eller prata. Så jag stannade hemma till efter lunch.
Under denna stund min mun var bedövad hann jag bita sönder min tunga som nu svider som tusan. Klarade inte att vara kvar sista lektionen för de gjorde så ont.. så jag gick hem, men de gjorde nog inte så mycket. vi såg bara på film och den har jag redan sett klart här hemma.

ja, inte är de lätt alltid.

Imorgon är de skola en stind och sedan mando..ja finns inte mycket att säga, de är något som måste göras och de är bara försöka se glad ut. Kom på en sak, när jag fyller 18, då äre ju jag själv som bestämmer om jag vill ha vård eller inte. och de är ju inte så långt tills dess, så vi får se vad som händer då..

nej, nu ska jag ner och försöka äta lite middag. lite svårt med min onda tunga, men jag får göra mitt bästa.

pillan

ingen tvekan, jag väljer the past

söndag. har precis varit och köpt mig ett nytt minnes kort och usb minne till kameran! så nu skare fotas massor :)
annars sitter jag här nu och pillrar på min lilla lista. the past och nutid.

Vi tar och börjar med the past.

smått galen
skrattattacker
fotboll i mängder,
cuper, läger, matcher, träningar
konserter, vad sägs om att sitta utanför globen, mitt i vintern i typ 10 timmar för att hamna längst fram vid scenen?
kryssning
nya vänner
busiga stunder
myskvällar
snack i massor
kärlek
shopping
härliga firanden av födelsedagar och högtider
resor
övernattningar
uppesittarnätter
mystiska samtal, pinsamma samtal, som jag aldrig glömmer.
speciella minnen med en viss person. och alla tillbehör till det.
timmar på stan i väntan på hemligheter


jag kan hålla på i hur länge som helst men nu ska jag över gå till nutids listan, eller de senaste åren.

nutid och sjukdomsåren

tårar
ångest
sjukhus
korsord i massor
pinande träning
rastlöshet
ensamhet
självhat
döds rädsla
sömnlösa nätter
sönder trasslad familj
tvångsvård
hemma
pussel
pysslande
oro
hjärtslagsräkning
långa dagar utan någonting att göra
taxi åkande fram och tillbaka till alla sjukhus
samtal
psykologer, terapefter, dietister, läkare
bråk

aa, kan ju fortsätta i evigheter här med. men här har jag ju allt svart på vitt. för vilken tid har varit bäst?
haha, de är ju ingen tvekan the past tiden. saknar de stunderna som satan. blir nästan tårögd när jag kollar på bilder från den tiden, var så sjukt glad och lycklig då! haha, men de är väl ingen omöjlighet att jag kommer till liknande stunder igen, visst? (försöker iallafall tänka så)

- pillan t 091108


stress och kaos, men ändå bra!

back on track. senaste dygnet har varit lite sådär kaosartat som de nog bara kan vara i min familj.
igår efter skolan skulle jag och mamma iväg en stund. lite halvstressade kom vi iväg och hade en bra kväll, vi kommer hem och går och lägger oss. ca två timmar senare vaknar jag av att någon pratar i telen. tydligen var min kära lillebror försvunnen. och så vart jag ju klar vaken och hjälpte mamma hitta telefonnummer, adresser m.m. aja, somnar om några timmar senare och så fort jag somnat om ringer klockan och de är dags att gå upp. så jag har väl högst sovit 3-4 timmar inatt menmen så kan de gå.

imorse skulle jag ju till min fotokurs, och ja de var väl helt okej :) 
och nu har jag precis kommit hem och gör mest ingenting. 

Fick veta en sak igår också, som kan betyda att jag kan bli riktigt riktigt glad. men de återstår att se, hoppas kan man alltid göra. 

snart ska jag nog iväg och handla en stund, och sedan lär de bli lugna puckar som gäller för min del. kan ju inte påstå att jag är pigg direkt. 
/pt
 

ett ord för min tillvaro -

misslyckande,misslyckande och åter igen misslyckande.
yes, de är jag i ett nötskal. vill att de där ska hända, de som ska förrändra mitt liv. de som ska lösa det mesta. men för varje gång jag tror jag är nära så slår alltid ett misslyckande till. nej, de verkar inte som om de är min tur än, men hur nära jag än är på att ge upp kommer jag alltid hoppas att de ska ske.

/P♥

dimmigt

hej! Har precis kommit hem, så efterlängtat! Var i skolan fram till två, tog bussen till tunnelbanan, och sedan tunnelbanan in till stan. Skulle till dansen. Men jag kände att jag var lite tidig så jag gick upp för att gå en vända på stan, men jag hann gå ungefär kanske 50 m innan jag vände igen, kom ju på att jag skulle byta om och grejja innan vi börja så då fick jag istället lite brottom, aja, så kan då gå.  efter dansen åkte jag hem och nu sitter jag här.

det där med lugg var kanske inte den bästa idén, är redan trött på att ha den hängandes i ansiktet hela tiden, men what to do liksom?

nej just nu är jag väldans trött. ska kanske lägga mig ner och lyssna på musik och kanske plugga lite om jag nu orkar de. eller kanske sätta på teven?  vi får la se.
två bilder från gårdagens morgon dimma kommer iallafall med här idag :)


 

The change

en förändring. ja de var precis de denna dag skulle handla om. haha, inget märkvärdigt egentligen men jag har klippt mig. 
Ville som vanligt bara klippa topparna, men eftersom jag inte klippt mig på så länge behövdes de tas nästan hela 2dm! plus att jag var tvungen att göra något åt min snedlugg som nästan hade växt sig lika lång som allt annat. och hej, huxflux sitter jag här nu med lugg. Har inte vant mig än.ser ju inte ut som jag. men men de växer väl ut. Och jag kan ju sammanfatta hela frillan med att säga, kort och annat.

möjligtvis lägger jag in en bild lite senare.

aja, annars har jag varit ledig idag. och inte gjort så mycket. försöker just nu plugga, franska och engelska. men de blir inte så mycket gjort eftersom jag måste springa till spegeln var femte minut för att kolla in min nya fejja. försöker vänja mig bara.


/Pillan

today

It's time for a change


info kommer senare, måste skynda nu. pusshejkan drömmar bli verklighet?

ibland vet jag inte vad jag ska skriva, men känner ändå att jag behöver skriva ner några ord här.
dagarna går och går, men aldrig händer de någonting. vill aldrig sluta drömma, men ibland får jag verkligen känslan av att de är bortkastad tid. de jag saknar kommer inte tillbaka, de jag önskar är snarare omöjligt än möjligt. ändå hoppas jag varje dag. vill fortsätta med de men ibland kaosar sig hjärnan och allt känns svart. att hitta knappen till lyset är inte alltid lätt måste jag säga, men ibland går de, ibland inte. 

nej usch, vill inte sitta här och deppa egentligen, menmen..

behöver hjälp med en sak, så finns de någon här ute som kan tipsa mig om något jag kan skriva om. det ska vara något om U.S eller U.K och gärna kunna jämföras med sverige.
kan handla om vad som helst, landet,kultur,befolkning,indianer,mat,städer,religion m,m. Men jag vill hitta något intressant, något som andra faktiskt kan orka lyssna på. Så har du tips, tipsa gärna !

Stundens tanke går till en viss släkting.

dagen i allmänhet och lite mer specifikt

måndag. skolan hela dagen lång. kom hem, åt, pluggade, skickade nyss in historia arbetet.

de är kort och gott min dag. För att göra de lite mer specifikt kan jag ju tala om att jag, hon-som-aldrig-varit-bra-på-engelska, fick bara några ynkapynka fel på vårat engelskatest, självkart blev jag glad, men tyvärr i onödan, grammatik ska tydligen inte räknas i betyget. Och så de andra provet, de som ska räknas ska vi kanske inte tala om just nu.

Menmen, dagen har gjort mig trött, tröttare än vanligt iallafall. Och än är den inte slut. Ska äta middag, handla någon frukost till imorgon, plugga, äta kvällis, se klart på en film och se på teve.
Och imorgon tisdag är de en kort dag som väntar. skönt. och sedan på onsdag är jag förmodligen ledig.
Annars har jag nog inget speciellt i veckan, förrutom de vanliga med yoga och dans. Och till helgen börjar även min fotokurs!!:)) 

till dig jag just nu tänker på, du som förändrade mitt liv. du har stor betydelse än idag. Drömma kommer jag alltid göra, fast jag vet att tid en med dig är förbi och passerad, men du ska veta att i mitt hjärta finns du alltid. Det finns dagar man aldrig glömmer, de jag spenderat med dig är sådana som har fastnat för alltid.
 
  


pepparkakor, I'm in love!

godkväll, söndagen börjar lida mot sitt slut, och den lugna veckan är snart över. Imorgon börjar stressen och pressen igen. prestationskraven och plugget drar igång igen.

denna dag har jag spenderat med min kära mamma, åkte med henne när hon shoppade och jag skulle agera som smakråd och tipsare.. gick väl sisådär. och de slutade med att jag kom hem med en fet påse innåhållande en jacka och en chokladpudding. fråga mig inte varför jag köpte en chokladpudding, men jag kände för att kanske testa de någon dag.
Och för övrigt har jag ätit årets första pepparkaka. Kan inte säga annat än att jag älskar de.
Mina decemberfrukostar brukar normalt sett bestå av pepparkakor och kanske mjölk till, eller lussebulle :) mm. mumsfillibabba, längtar tills de blir snö och mysigt. fast de får inte vara för kallt.. 

Måste få klart min historia ikväll, och de knäppa är att jag har skrivit för mycket. brukar inte riktigt vara mitt problem, men max 5 sidor får man ha och jag har 6 .. 

aja, dags att kila. filmen väntar och sen blir de sushi !! :) 

pusselipuss
 

1a november

så vare redan november och iskallt ute. ja, känns som mitt i vintern eller något. menmen, de är mysigt inne iallafall :)
ska åka till kyrkogården senare när de blir mörkt. tända ett ljus för dig min käre morfar.

egentligen har jag inte mycket att komma med idag. lovet börjar närma sig sitt slut och jag kan inte påstå att jag gjort mycket den senaste veckan. hade tänkt att kunna få sova ut åtminstonne, men nej jag vaknar samma tid varje dag av mig själv så de har inte blivit någon lång sovmorgon för mig. menmen, kan ju inte heller påstå att jag varit speciellt trött. men har iallafall vilat upp mig och antar att jag är redo för en vecka i skolan igen. men jag har en hel dag imorgon också :)

nej, usch, bara skit babblande nu, hörs någon annan gång. puss

underbar mysfaktor hemma hos mig.